Vloeren

Het kan best lastig zijn om een goede keuze te maken. Tegenwoordig is er een passende vloer voor elke woonstijl. Naast de uitstraling van een vloer is het belangrijk dat je een vloer kiest die bij je past. Woon je alleen of moet de vloer een heel gezin aan kunnen inclusief hond en niet alleen mooi maar ook onderhoudsarm zijn? Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing ! 

A9OTOR~G
klein-Vinyl-print-visgraat-6331-_-5

Welke vloer kies jij ? 

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, bent u bij Broers Interieur aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment in kwalitatieve en hoogwaardige vloeren. Denk bijvoorbeeld aan PVC vloeren, die enorm sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. Ook zijn PVC vloeren perfect te combineren met vloerverwarming. Op zoek naar een andere vloer? U kunt ook bij ons terecht voor laminaatvloeren, houten vloeren, tapijt en vinyl of marmoleum. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. 

WARP_foto15_rgb-(1)

Ook úw specialist in vloerverwarming:

Er bestaan een aantal verschillende varianten vloerverwarming. Het traditionele infrezen in de dekvloer of elektrische vloerverwarming in folie of een mat. Voor welke vorm vloerverwarming je ook kiest, je hebt geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer.
een aantal voordelen op een rijtje:

 

  • Vloerverwarming verbruikt minder energie
  • Vloerverwarming geeft een prettige omgevingswarmte
  • Geschikt als hoofdverwarming; radiatoren zijn niet meer nodig
  • Nooit meer koude voeten
  • De warmte is snel merkbaar
  • Het geeft een constante aangename temperatuur

Eén aanspreekpunt

Het uitbesteden van de installatie van vloerverwarming en de vloerafwerking aan één partij heeft vele voordelen; je hebt één aanspreekpunt, wij zorgen dat alles netjes achter elkaar gepland wordt en u heeft tijd voor andere dingen. Wij zorgen ervoor dat de sleuven van de vloerverwarming op de juiste manier aangesmeerd worden en dat de vloer strak geëgaliseerd wordt. Omdat wij grotendeels met ons eigen personeel werken, houden we de lijntjes kort.

Vloeren---pvc---Moduleo---Cool-Classics_Galtymore-Oak-86339_room---staand
Vloeren---pvc---Moduleo---Nordic-Ice-Fiastra--tegellook---licht-met-stippen---eetkamer--sfeerfoto---vierkant
Vloeren---pvc---Moduleo---Desert-Escape---Laurel-Oak---Matina---houtlook---licht---hal---sfeerfoto---vierkant

Kosten

Wat kost dat nou ? Zo'n nieuwe vloer mét of zonder vloerverwarming. Elke woning is verschillend, daarom is het erg lastig om er een standaard prijs aan te koppelen. Wanneer je bij ons langskomt in de showroom bespreken we je wensen, en wat er wel en niet mogelijk is. Aan de hand hiervan kunnen we een offerte maken voor de uit te voeren werkzaamheden, we proberen altijd de scherpste prijs in de regio aan te bieden met uiteraard A-klasse service. 

Nieuwsgierig geworden ? Via het afsprakenformulier hieronder kun je binnen no-time een afspraak maken ! Een afspraak is altijd vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.  

Neem
contact
op.
meubelsi

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.