Maatwerk

Een kast op maat is een enorme eyecatcher en erg praktisch in gebruik. Perfect om uw favoriete kleding in op te bergen of juist heel praktisch met de wasmachine en droger op hoogte weggewerkt. Kastruimte is er nooit genoeg, maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld. Ons complete assortiment in kasten op maat zorgt ervoor dat bijna niets onmogelijk is. In tegenstelling tot een standaard kast, zorgen wij bij Broers Interieur ervoor dat onze kasten altijd perfect op maat worden geleverd en geplaatst. 

Omdat wij maatwerk leveren, is het aanbod in onze kasten erg ruim. Wij leveren o.a. schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, wasmachine kasten, TV-kasten, ensuite kasten en bieden we mogelijkheden voor kasten met een ingebouwde haard !

klein-kasten
klein-kasten-2

Uw nieuwe maatwerk kast is in 5 stappen gerealiseerd:

  • Met uw (globale) afmetingen maken we een begin
  • De kast wordt ingetekend op ons 3D tekenprogramma
  • Na akkoord wordt alles definitief ingemeten
  • Alles wordt in productie genomen in de fabriek in Nederland
  • Na fabricage wordt de kast geleverd, geplaatst en schoon opgeleverd door onze monteurs

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kast op maat? Wij bieden vrijblijvend 3D advies aan en tekenen graag een of meerdere kasten naar wens voor u in.Een kast op maat is niet alleen ideaal om de ruimte goed te benutten, ook kunt u deze volledig naar eigen wens indelen. Tot in detail kiest u uw eigen kleuren, grepen en zelfs verschillende soorten verlichting. Wij staan voor u klaar om uw perfecte kast te creëren.

Neem
contact
op.
meubelsi

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.