Behang & schilderwerk

Schilder of behangwerk in en rondom je huis, dat is toch zo gebeurd? De inrichting van je huis begint bij strak en net afgewerkte wanden. De wanden in ons huis vormen namelijk de basis van het interieur. Wil je alles strak wit geverfd hebben of ben je juist op zoek naar dat ene exclusieve behangetje? Geen zorgen, wij helpen je met het kiezen van het juiste kleurenpalet!

Behang---Arte---Brooklyn-Tins---roze---Vierkant-met-patroon---hal---staand
Behang---Arte---Artisan---Rood---Roze---Zwart---Grafisch---Eetkamer--Staand

Soorten

Tegenwoordig worden de meeste wanden afgewerkt met renovlies, dit is een goed alternatief voor glad gestucte wanden. Het voordeel van renovlies is dat het scheuroverbruggend is, akoestisch dempend en erg stootvast. Na het aanbrengen van het renovlies wordt dit afgewerkt met een dekkende kwalitatieve verflaag. Onze vakmensen kunnen dit verspuiten of aanbrengen met de rol. Wij werken met A-merk producten zoals Sikkens, Sigma en SPS.

Om een wand of een hoekje extra speciaal te maken, hebben wij het prachtige behang van bijvoorbeeld Arte of Eijffinger. Deze twee merken staan bekend om hun hoogwaardige en exclusieve soorten behang. Dit kunnen hele rustige uni patronen zijn of juist uit het oog springende patronen en prints.

Neem
contact
op.
meubelsi

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.