Bezoek onze winkels

In het mooie en gezellige Zeeuws Vlaanderen, ligt de plaats Terneuzen. Welkom! Met trots is hier Broers Interieur gevestigd met twee prachtige winkels. Bij ons kunt je terecht voor het totale plaatje. Van het adviseren en inmeten tot het vakkundig installeren en afwerken van de vloer en raambekleding. Ook kunnen wij je ontzorgen in het behang- en schilderwerk van muren en plafonds.

Onze kwaliteiten

Door onze ervaring en expertise kan je de beste service verwachten voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Ervaring en expertise De beste service Prachtige merken voor de beste prijzen Voorraad verf en behang

Broers Verf en Behang

Kom eens kijken naar de nieuwste trends in behang en verf kleuren.
We combineren graag wat bij elkaar voor je. De gekozen verf kunnen we direct op kleur maken op onze moderne mengmachines. Al meer dan 30 jaar de beste merken voor de beste prijzen. Ijzersterke namen als Sikkens, Peintagone , SPS en Eiffinger voor zowel de professional als de doe-het-zelver.

 

 

Shop verf

Broers Woninginrichting-Aanhuis Terneuzen

Kom naar Woninginrichting-Aanhuis.nl Terneuzen! Alles onder 1 dak voor het inrichten van je woning. We vertellen  je alles over de verschillende soorten vloeren, raambekleding en traprenovatie. In onze prachtige showroom is er ook een afdeling met kasten op maat.

Uiteraard kunnen wij al deze geweldige producten ook voor je installeren en monteren. Onze ervaren en vakbekwame specialisten werken vakkundig en vlot.

 

 

Maak je afspraak bij Woninginrichting-Aanhuis Terneuzen

Voorraad en afhaalmagazijn

in ons voorraad en afhaalmagazijn kunt u uw bestelde vloer afhalen. Dit doen we altijd op afspraak.