Prachtige merken tegen de beste deals

Maak bij ons de beste deals met ijzersterke vloerenmerken zoals Coretec, Quick-Step en Wicanders. Laminaat , PVC, parket en kurkvloeren die veelal eenvoudig ook zelf te plaatsen zijn. 

 

Als gecertificeerd Quick-Step dealer kunt u in onze showroom de laminaat stalen terugvinden van dit geweldige vloeren merk. Wij geven u graag advies over de collecties laminaat, parket en PVC. De stalen lenen we ook als service uit. Onze deskundige adviseurs nemen de tijd voor u om ook een offerte op maat te maken.

Wood WISE

WISE is een duurzame, niet-PVC, zwevende oplossing die 100% waterdicht is, waardoor het de ideale keuze is voor elke ruimte binnen zonder beperkingen. 

Met een Cork Rigid Core voor versterkte dimensionale stabiliteit en een superieure slijtvastheid is WISE geschikt voor elk residentieel of commercieel project. Een kurkonderlaag is inbegrepen voor extra prestaties, wat de voordelen van kurk verbetert, voor extra comfort, optimale temperatuur gedurende het hele jaar, ruisonderdrukking en een loopcomfort als geen ander

Afspraken formulier
Tijd *
Interessegebied *

Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Wij kunnen u ontzorgen door onze installatie en montage-service. 

 

Onze Diensten

Laat u ontzorgen!