Broers Goes

Marconistraat 28B
4461 HH Goes
Tel. 0113 – 22 00 80
Mail:
goes@Broersonline.nl

Veelgestelde vragen

Waar heb je vragen over?
Wellicht dat het antwoord hieronder staat

Betaalmethoden

Voor al onze betalingen maken we gebruik van een beveiligde betaalomgeving van mollie.nl. Geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen veilig en betrouwbaar in goede banen leidt.

Broers bied je verscheidene online betaalmethoden waarmee je je online bestelling kunt betalen. Deze methoden zijn iDeal, Paypal, Bancontact verlopen allemaal via de betaalomgeving van mollie.nl. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode vinden er verschillende controles plaats die ertoe kunnen leiden dat jouw betaling wel of niet wordt geaccepteerd. Deze geautomatiseerde besluitvorming kan in geval van een niet succesvolle betaling leiden tot het pauzeren/ niet verwerken van uw bestelling.

Verzenden en retourneren

Nadat wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen, wordt het pakket binnen twee dagen naar u verzonden, mits voorradig en met uitzondering van weekenden en feestdagen.

Verzending geschiedt door middel van een pakketdienst/vervoerder.

Retour van vloeren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Te veel bestelde producten
Alle vloeren en ondervloeren kunnen geretourneerd worden binnen 30 dagen na aankoop, indien deze nog netjes in de originele verpakking zitten.

Afleverdatum en tijd

Na plaatsing van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op, om de exacte leverdatum met u af te spreken.

Wat gebeurd er na levering van mijn producten?

Broersonline werkt uitsluitend met 100% echte producten. Dat houdt in dat ze altijd rechtstreeks bij de fabrikant of een erkende leverancier vandaan komen. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Jij mag erop vertrouwen dat onze producten voldoen aan detgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Dit zijn extra garanties en doen niets af aan de wettelijk garantie.

Shop.Broersonline.nl algemene antwoorden

Wat betreft onze artikelen kan je alle antwoorden op deze pagina terugvinden:

https://shop.Broersonline.nl/service/about/
Mocht u hierna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Contact ons + Calendar
Ik kom langs bij:
Je mag dit veld leeglaten als je alleen een vraag hebt.
reCAPTCHA